Professionaliteit als grote kracht

Kwaliteit staat voorop bij Excellus. Onze zorgprofessionals zijn hoogopgeleid en blinken uit in vakmanschap. Dankzij aanvullend onderwijs, binnen onze eigen Excellus Academie of via externe scholing, beschikken zij over een bovengemiddelde kennis en kunde. Van nieuwe medische of verpleegkundige ontwikkelingen zijn zij als eerste op de hoogte. Opdrachtgevers zijn zo verzekerd van vakkundig en up-to-date personeel. En wij? Wij doen onze naam eer aan: wij onderscheiden ons door excellentie.

Denken in oplossingen

Denken in oplossingen

Positief denken en doen, daarmee maken wij het verschil. Bij Excellus denken we in oplossingen. Zo vinden en creëren wij steeds weer nieuwe mogelijkheden. Wij kunnen de meest complexe vraagstukken aan en hebben voor iedere opdrachtgever een oplossing op maat. Wij denken met onze opdrachtgevers mee, meer nog dan zij verwachten. Wij zetten onze creativiteit in, nemen initiatief en 100% verantwoordelijkheid voor ons gedrag. Wij zien wat er moet gebeuren en werken efficiënt. Het resultaat? Altijd snel de juiste persoon op de juiste plek. En meer dan tevreden opdrachtgevers.

Enthousiaste medewerkers

Excellent word je niet zomaar, daar is passie voor nodig. Opdrachtgevers en patiënten waarderen de mensen die bij Excellus werken. Omdat wij betrokken, betrouwbaar en professioneel zijn. Omdat wij prettig zijn in het contact en een kei in ons vak. Wij doen ons werk met volle overtuiging en met volle inzet. Wij houden van ons beroep en van de mensen om ons heen. Dat wij plezier hebben in ons werk, zie je direct als wij ergens binnenkomen. Wat opvalt, is onze positieve instelling. En dat wij zin hebben om aan de slag te gaan. Om met onze expertise en ons enthousiasme altijd de beste zorg te verlenen.

Enthousiaste medewerkers
Oprechte interesse

Oprechte interesse in de ander

Oprechte interesse in de mensen om ons heen. Bij Excellus is dat vanzelfsprekend. Wij zeggen opgewekt goedemorgen en geven daarbij echt aandacht aan de ander. Wij luisteren naar zijn wensen en naar zijn verhaal. Bij het weggaan zeggen wij even vriendelijk weer gedag. Echte verbinding, daar gaat het om. Wij spreken waardering uit naar patiënt, collega en opdrachtgever. Wij zijn de opdrachtgever dankbaar voor de fijne samenwerking en spreken dat ook uit. Wij gunnen elkaar het beste en zijn een echt TEAM: Together Everybody Achieves Magic. Zo bereiken wij samen de mooiste resultaten.

Op Excellus kun je rekenen

Excellus is een stabiele, betrouwbare partner. Ook bij nieuwe ontwikkelingen in het vak is de opdrachtgever verzekerd van kwalitatief hoogwaardig personeel. Dankzij een snelle en tijdige scholing op de Excellus Academie is de kennis van onze zorgprofessionals altijd up-to-date. Persoonlijke coaching en begeleiding garanderen die hoge kwaliteit, nu en in de toekomst. Onze betrouwbaarheid blijkt ook uit onze werkwijze. Wij werken transparant en communiceren helder. Wij zijn integer en recht door zee. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Kortom: op Excellus kun je rekenen!