Excellus

Excellus levert flexibele personeelsoplossingen voor de zorg, bouw, ziekenhuis, ambulance en technische branche. Onze betrouwbare, hoogopgeleide professionals verlenen de beste diensten. Bij Excellus staat kwaliteit voorop. Excellus biedt oplossingen op maat en onze professionals blinken uit in enthousiasme, vriendelijkheid, zijn prettig in contact en gaan de echte verbinding aan met patiënten, opdrachtgevers en collega’s.

Met onze professionals zijn wij een kei in ons vak.

Door snelle en tijdige scholing op de Excellus Academie zijn onze professionals altijd up-to-date in kennis en kunde. Door persoonlijke coaching en begeleiding zitten zij goed in hun vel. Wij werken transparant en communiceren helder. En zijn integer en recht door zee.

Op Excellus kun je rekenen!

Waar staan we voor?

Excellus is een daadkrachtige en efficiënte organisatie die onderscheidend is in de markt. Een betrouwbare partner die met haar opdrachtgevers en professionals langdurige samenwerkingen aangaat.

Vanuit ons moderne kantoor in Alkmaar onderhouden wij dagelijks contact met onze professionals en opdrachtgevers. De planners zorgen continu voor een optimale indeling van roosters en de opleidingscoördinator ontwikkelt en geeft trainingen om de kwaliteit van alle medewerkers te kunnen blijven garanderen. Indien u geïnteresseerd bent in wat Excellus voor u kan betekenen, neemt u dan contact met ons op. Op Excellus kunt u rekenen!

Wij zijn altijd op zoek naar professionals voor diverse instanties, die een steeds grotere behoefte hebben aan flexibiliteit op het gebied van personeelsmanagement. Excellus is de partner wanneer het gaat over het oplossen van interim opdrachten, tijdelijke vacatures, zwangerschapsvervanging et cetera. Excellus heeft altijd een oplossing op maat.

Excellus is de enige partij in de markt die serieus werk maakt van scholingen en trainingen voor haar professionals. Onze professionals zijn nooit uitgeleerd en gaan de uitdaging aan. Neem contact met ons op voor de opleidingsmogelijkheden.