Shiva Rampartaap

Functie: verpleegkundige op de zorgambulance
Oproeper

Het was al heel lang een droom van mij: op de ambulance werken. En op mijn 21e is dat ook gelukt, door jullie! Na mijn diplomering vanuit het ziekenhuis ben ik ingestroomd bij jullie op de B-wagen. Door Excellus kreeg ik een prachtige kans om mezelf te laten zien en te laten zien wat ik aan kennis en kunde in huis had. Door jullie kon ik ingewerkt worden op mijn stageadres, het Witte Kruis in Den Haag. Tijdens mijn inwerktijd heb ik positieve feedback gekregen van mijn werkbegeleider en kreeg ik de kans om te mogen solliciteren voor een volgende stap, namelijk de medium care opleiding.

Na een periode van 5 maanden waarin ik meerdere gesprekken moest voeren, een medische keuring had, een sporttest moest doen en ook nog eens een psychologisch test moest uitvoeren, ben ik positief gescreend. Ik ben aangenomen om de volgende stap te nemen en om de opleiding tot medium care verpleegkundige te gaan volgen. Als jong gediplomeerde krijg ik nu de kans om door te groeien naar de A-auto, om een volwaardige ambulanceverpleegkundige te worden.

Ik ben jullie als bedrijf ontzettend dankbaar voor de gouden ervaring die ik heb mogen opdoen. Ik heb bij veel regio’s kunnen snuffelen en mezelf als verpleegkundige kunnen ontwikkelen. Door jullie kan ik nu als 21-jarige jongen de volgende stap zetten!